200g ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY V ANGLICKÉ SLANINĚ

Vepřová panenka, prokládaná cibulí a paprikou. Panenku naporcujeme, ochutíme bylinkami a kořením a pomocí metody sous-vide  (ve vakuu a vodní lázni pomalu táhneme po dobu 4 hodin) necháme maso zkřehnout a zrůžovět.

Velikost porce 200g

Takto připravené maso zabalíme do plátků anglické slaniny, proložíme na špízu zeleninou a opět zavakuujeme abychom je pro Vás uchovali čerstvé.

Připravený špíz už jen vložíte na rozpálený gril a pečete z každé strany cca 3 minutky.

NEZAPOMEŇTE:
Nejvhodnější přílohou je marinovaná zelenina nebo brambory se zakys. smetanou

DOPORUČUJEME:
Jako předkrm Vám doporučujeme naše nakládané sýry, husí paštiku nebo husí játra konfitovaná v sádle.

185 Kč
Skladem

Speciálně vepřová panenka je citlivá na přípravu, často bývá suchá a přestože se jedná o skvělé maso bývá tužší a přetažená. To ale při tomto postupu nehrozí.

Bude skvěle propečený a přitom šťavnatý. Sami budete překvapení jak výborně budou chutnat.

Kód Kód: 401
Kategorie: Masa ke grilování